Всі характеристики Galaxy S24 FE названо інсайдером

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Галузевий інсайдер Йогеш Брар опублікував новий звіт про ще не анонсовану “фанатську” версію смартфона Samsung Galaxy S24. За інформацією джерела, новинка матиме принаймні одну помітну відмінність від попередньої моделі та кілька цікавих нововведень.

Реклама

Як зазначено в публікації в соцмережі X, новий Galaxy S24 FE буде обладнаний 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Для порівняння, Galaxy S23 FE мав екран діагоналлю 6,4 дюйма. Згідно з інформацією інсайдера, за продуктивність новинки відповідатиме процесор Exynos 2400e, доповнений 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Крім того, новий смартфон отримає тильну камеру з трьома датчиками: 50 МП (головний), 12 МП (ультраширококутний) і 8 МП (телеоб’єктив), а також 10-мегапіксельну фронтальну камеру. Очікується, що акумулятор новинки, підтримуючи 25-ватну швидку зарядку, матиме ємність 4600 мАг. Інсайдер також повідомляє, що корпус буде захищений від пилу і води за стандартом IP68. Орієнтовна ціна Galaxy S24 FE починатиме з $595, в залежності від регіону. Офіційного анонсу від Samsung ще не було.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ