Характеристики і ціна iPhone 16 Pro Max потрапили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер під ніком Antony оприлюднив основні характеристики та вартість нового флагманського смартфона iPhone 16 Pro Max на своїй сторінці в соціальній мережі X. Згідно з його інформацією, цей смартфон буде суттєво відрізнятися від попередньої моделі — iPhone 15 Pro Max.

Реклама

Одним із ключових нововведень стане збільшений дисплей: замість 6,7-дюймового OLED-екрану новий iPhone буде оснащений 6,9-дюймовим Super Retina XDR. У режимі SDR яскравість досягатиме 1200 ніт, а частота оновлення залишиться на рівні 120 Гц.

Смартфон отримає новий флагманський чіп A18 Pro, який забезпечить покращені можливості для роботи з штучним інтелектом порівняно з A17 Pro. Об’єм оперативної пам’яті залишиться на рівні 8 ГБ, але ємність акумулятора збільшиться до 4676 мАг, а потужність провідної зарядки підвищиться до 40 Вт.

Камери також зазнають змін: хоча потрійна система залишиться, ультраширокий модуль отримає значне оновлення з роздільною здатністю, що зросте з 12 до 48 Мп. Основна камера також матиме 48 Мп, а телеоб’єктив на 12 Мп забезпечить 5-кратне оптичне збільшення. Крім того, з’явиться нова кнопка Capture Button для зручності зйомки. Стартова ціна базової версії iPhone 16 Pro Max складе $1199.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ