Названо функції iOS 18 які запозичені у Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З кожним новим оновленням Apple прагне покращити користувацький досвід своїх смартфонів, і iOS 18 не є винятком. Цей апдейт привніс не лише нові налаштування інтерфейсу, але й кілька корисних функцій, що значно полегшать використання iPhone, зокрема для дзвінків.

Реклама

Відтепер користувачі можуть записувати розмови, швидко знаходити дзвінки в історії, отримувати підказки при наборі номера та легко перемикатися між активними SIM-картками. Ці функції, які давно були доступні на Android, нарешті з’явилися на iPhone. Запис дзвінків на iPhone став однією з найочікуваніших новинок iOS 18. Раніше ця функція була доступна лише через сторонні програми або з певними обмеженнями. Тепер, після встановлення iOS 18.1 на iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, ви можете легко записувати дзвінки через програму «Телефон». Важливо пам’ятати, що співрозмовник буде попереджений про запис, і наразі ця можливість доступна лише для зазначених моделей, хоча в майбутньому планується підтримка для всіх iPhone 16.

Що стосується перегляду історії дзвінків, iOS 18 значно спростила цей процес. Тепер, шукаючи дзвінки в історії, ви можете використовувати функцію пошуку у вкладці «Недавні» програми «Телефон», що полегшує знаходження необхідних записів.

Також новий функціонал швидкого набору номера дозволяє отримувати підказки при введенні цифр, що значно пришвидшує процес дзвінків. Хоча Т9 для пошуку контактів підтримується лише для англійської мови, ця функція стане в пригоді для користувачів з англомовними контактами. Для власників iPhone з двома SIM-картками тепер доступне зручне перемикання між номерами через Пункт керування, що спрощує управління мобільними даними.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ