Свіжий рендер демонструє дуже тонкі рамки iPhone 16 Pro Max у порівнянні з попередником

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Уже за кілька днів Apple представить нову серію смартфонів iPhone 16, яка обіцяє значні технічні та програмні вдосконалення. Сьогодні в Інтернеті з’явився рендер, що порівнює рамки навколо екрану iPhone 16 Pro Max з рамками моделі попереднього покоління, повідомляє видання NotebookCheck.

Реклама

Рендер, опублікований Apple Hub, демонструє, наскільки тоншими стануть рамки в iPhone 16 Pro Max порівняно з iPhone 15 Pro Max. Хоча зміни неочевидні на перший погляд, адже рамки попередньої моделі вже були досить вузькими — всього 1,55 мм, — різниця в цифрах відчутна. Рамки нового iPhone будуть на понад 25% тоншими, зменшившись до 1,15 мм.

За даними попередніх витоків, Apple досягла цього завдяки новій технології Border Reduction Structure, що дозволила перевершити навіть досягнення південнокорейського гіганта Samsung.

Зазначений рендер, ймовірно, базується на інформації від інсайдера Digital Chat Station, який є надійним, але неофіційним джерелом. Тож варто дочекатися офіційного заходу Apple “It’s Glowtime”, який відбудеться 9 вересня, щоб дізнатися всі деталі про нову лінійку iPhone 16.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ