Розкрито нові деталі про Samsung Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Інсайдер Ice Universe, який раніше надавав достовірну інформацію про інші моделі Samsung, поділився новими подробицями про Galaxy S25 Ultra. Згідно з його даними, новий флагман отримає суттєво оновлений дизайн, включаючи значно зменшені рамки та округлені кути, що надасть пристрою більш елегантний вигляд і поліпшить комфорт при використанні. Дисплей новинки може збільшитися з нинішніх 6.79 до 6.88 дюймів, але завдяки зменшеним рамкам, новий S25 Ultra залишиться трохи компактнішим за попередника.

Реклама
Товщина рамок S24 Ultra та S25 Ultra (ілюстрація від Ice Universe)

Щодо камери, основний модуль, ймовірно, зберігатиме роздільну здатність 200 Мп, але може отримати нову матрицю або об’єктив. Надширококутна та портретна камери можуть отримати нові сенсори з роздільною здатністю 50 Мп замість поточних 12 та 10 Мп відповідно, що дозволить записувати відео у роздільній здатності 8K. Телевізор для далекого зуму, ймовірно, залишиться з роздільною здатністю 50 Мп, але може отримати об’єктив зі змінною фокусною відстанню. Інші деталі про новинку поки що не підтверджені.

Наступний iPhone 16 Pro Max поруч із S25 Ultra (ілюстрація від Ice Universe)

Ice Universe також зазначає, що S25 Ultra буде тоншим і легшим, ніж iPhone 15 Pro Max та iPhone 16 Pro Max, а також конкурентами з категорії Pixel 9 Pro XL і майбутніми моделями Ultra від Xiaomi, Oppo та Vivo. Очікується, що новинка отримає новий процесор і дисплей, можливо, з новим OLED-матеріалом або навіть тандемною OLED-панеллю. Залежно від розвитку ситуації, також можуть з’явитися версії з 2 ТБ пам’яті і супутниковим зв’язком. Тим часом базові моделі S25 та S25 Plus отримають лише незначні оновлення порівняно з попередниками. Прем’єра флагманів Galaxy S25 очікується на початку наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ