Розкрито реальні фото з тестування та технічні характеристики Samsung Galaxy S24 FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung готується до випуску нової моделі серії Galaxy S24, яка отримала назву Galaxy S24 FE (Fan Edition). Очікується, що новинка буде представлена в найближчі кілька тижнів. Раніше модель була помічена в базах даних кількох сертифікаційних органів, а сьогодні вона з’явилася на веб-сайті Федеральної комісії зв’язку США (FCC), включаючи реальні фотографії, згідно з інформацією видання Neowin.

Реклама

На сайті FCC смартфон Samsung Galaxy S24 FE має модельний номер SM-S721U, який відповідає американській версії, що вже була протестована в Geekbench. За даними сертифікації, новинка підтримує Wi-Fi 6E (на частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц), 5G, NFC, LTE, GSM, Bluetooth та інші стандартні бездротові технології. Пристрій також забезпечує можливість бездротової зарядки, включаючи зворотну зарядку потужністю до 9 Вт, перевірену з використанням розумного годинника та навушників. Габарити смартфона складають 162.0 мм в висоту і 77.3 мм в ширину; інформації про товщину поки що немає.

Реальні зображення Galaxy S24 FE, ймовірно зроблені під час тестування пристрою, демонструють, що новинка має плоский дисплей із закругленими кутами. Згідно з попередніми даними, модель буде оснащена чіпсетом Exynos 2400e, 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 1900 ніт, а також акумулятором ємністю 4565 мА·год з підтримкою швидкої зарядки.

Galaxy S24 FE працюватиме на базі One UI 6.1.1, який заснований на Android 14, і отримає ряд функцій, що використовують технології штучного інтелекту Galaxy AI. Смартфон буде доступний у кількох кольорах: блакитному, жовтому, зеленому, білому/срібному та сірому. Офіційна презентація Samsung Galaxy S24 FE очікується у жовтні цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ