Samsung представила унікальний смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung представила новий унікальний смартфон на основі квантових обчислень, про що повідомляє Gizmochina. Ця новинка, названа Galaxy Quantum5, є вдосконаленою версією Galaxy A55 з підвищеним рівнем безпеки. Для створення цього смартфона Samsung співпрацювала з SK Telecom та ID Quantique, результатом чого став чіп безпеки Quantum 5.

Реклама

Чіп Quantum 5 використовує принципи квантової фізики для генерації випадкових чисел, що є надійнішими порівняно з традиційними методами. Завдяки цьому, чіп забезпечує створення справжніх випадкових і непередбачуваних чисел, які використовуються для шифрування і дешифрування даних на смартфоні, включаючи біометричні дані, акаунти і паролі.

Запуск Galaxy Quantum5 є важливим кроком до впровадження квантових обчислень у повсякденному житті. По технічним характеристикам Galaxy Quantum5 аналогічний звичайному Galaxy A55: він працює на процесорі Exynos 1480, має 8 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а також 6,6-дюймовий Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Ціна «квантового смартфона» становить 618 200 корейських он, що дорівнює приблизно $465 або 42 тисяч рублів. Наразі цей девайс доступний тільки в Південній Кореї.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ