Samsung Galaxy S24 FE офіційно сертифікований FCC

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За новою інформацією, випуск Samsung Galaxy S24 FE відбудеться зовсім скоро. Останні чутки вказують на запуск наприкінці вересня або на початку жовтня. Напередодні релізу американська версія смартфона отримала сертифікацію FCC.

Реклама

Під час цього процесу було підтверджено, що пристрій підтримує двохдіапазонний Wi-Fi з Wi-Fi 6E, NFC, Bluetooth, 5G і реверсивну бездротову зарядку до 9 Вт. Розміри смартфона складають 162 x 77,3 мм (висота та ширина), проте товщина корпусу поки що залишається невідомою.

Список FCC надає обмежену інформацію про характеристики пристрою, але це свідчить про те, що випуск вже близько. Згідно з попередніми даними Geekbench, Samsung Galaxy S24 FE працюватиме на процесорі Exynos 2400 SoC зі зниженою тактовою частотою. Цей вибір викликає певні питання, оскільки, хоча Exynos 2400 добре справляється з конкурентами, він не є найпопулярнішим чіпсетом на ринку. Можливо, Samsung намагається зробити Galaxy S24 FE більш енергоефективним, або ж, у гіршому випадку, це може знизити його продуктивність порівняно з іншими моделями.

Очікується, що Samsung Galaxy S24 FE матиме AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю FHD+. Також передбачають наявність потрійної камери з як мінімум одним телефотооб’єктивом, рейтинг захисту IP та останню стабільну версію One UI.

Офіційних заяв від Samsung щодо дати випуску Galaxy S24 FE поки що немає. Хоча запуск прогнозується на кінець вересня або початок жовтня, ці терміни можуть змінитися. Очікується, що найближчими днями з’явиться більше деталей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ