OnePlus 13 здивує переробленим дизайном і вийде раніше, ніж очікувалося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Китайський інсайдер під псевдонімом Digital Chat Station розкрив нові деталі про майбутній флагманський смартфон OnePlus, включаючи його дизайн і можливу дату презентації.

Реклама

За інформацією інсайдера, цього року OnePlus планує відмовитися від екрану з сильно загнутими бічними гранями, відомого як “водоспад”. Замість цього варто очікувати дисплей з мінімальними округленнями, що нагадуватиме дизайн Xiaomi 14 Ultra або HUAWEI Pura 70 Ultra, де екран трохи випирає з корпусу. Також буде трохи змінено блок камер: хоча форма і розташування об’єктивів залишаться такими ж, як у OnePlus 12, блок більше не буде інтегрований із бічною рамкою, що раніше викликало багато проблем.

Очікується, що OnePlus 13 буде оснащений новим процесором Snapdragon 8 Gen 4 та акумулятором ємністю 6000 мАг, який підтримуватиме 100-ватну провідну та 50-ватну бездротову зарядку. Що стосується камер, за даними Digital Chat Station, вони залишаться такими ж, як у попередній моделі.

Презентація нового флагмана, за прогнозами, відбудеться наприкінці жовтня або на початку листопада, щоб встигнути до великого розпродажу 11 листопада.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ