Android-смартфони отримали функцію одночасного завантаження та оновлення трьох програм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Магазин додатків Google Play для Android нарешті вирішив проблему, яка турбувала користувачів по всьому світу протягом багатьох років. Тепер стало можливим одночасне завантаження нових програм та оновлень на пристрій. Це нововведення вже почало впроваджуватися, повідомляє 9to5Google. У найближчі тижні ця функція стане доступною для всіх власників смартфонів та планшетів на Android.

Реклама

Google розпочала тестування можливості одночасного завантаження кількох програм або ігор ще навесні 2024 року. Раніше ця функція працювала лише для нових програм, і оновлення додатків чекали своєї черги, поки нові програми не були встановлені. Тепер Google виправила цей недолік.

Тепер у Google Play можна завантажувати до трьох програм або оновлень одночасно. Якщо кількість установок перевищує три, решта буде знаходитися в статусі «Очікування», поки черга не звільниться.

Це нововведення дозволяє програмам на Android завантажуватися в 1,5-2 рази швидше порівняно з попереднім послідовним завантаженням. Щоб активувати функцію паралельного завантаження, перейдіть в Google Play > «Профіль» (натисніть на аватарку) > Налаштування > Про програму > Оновити Google Play. Ви отримаєте сповіщення про наявність останньої версії магазину.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ