На відео показали iPhone 16 в чорному кольорі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдери опублікували нове відео, в якому показано макет смартфона iPhone 16 чорного кольору. У відео видно, як дівчина йде вулицею під дощем, тримаючи новий iPhone 16 в руках.

Реклама

Паралельно з відео в Мережу витекли детальні характеристики і ціни для всіх моделей iPhone 16, включаючи iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max. Відповідно до цієї інформації, найзначнішим розчаруванням стало те, що iPhone 16 і iPhone 16 Plus, як і раніше, будуть оснащені дисплеями з частотою оновлення 60 Гц, що не відповідає сучасним стандартам високої частоти оновлення, прийнятим в інших нових смартфонах. Крім того, була висловлена критика щодо розміру акумулятора у стандартній моделі iPhone 16, який вважається недостатнім для забезпечення тривалого використання без підзарядки.

Apple вже оголосила про дату своєї осінньої презентації: вона відбудеться в понеділок, 9 вересня, на території кампусу Apple Park в Купертіно, Каліфорнія. Очікується, що під час заходу компанія представить нові моделі iPhone 16, розкриє деталі їхніх характеристик і цін, а також ознайомить з іншими новинками та оновленнями у своєму продуктовому портфоліо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ