Смартфони

Samsung Galaxy S25 Ultra може виявитися найлегшим флагманом

Share
Час читання: < 1 хв.

Згідно з актуальною інформацією, компанія Samsung кілька разів змінила дизайн свого майбутнього флагмана Galaxy S25 Ultra під час розробки. Перед розробниками стоїть завдання створити апарат, що буде нагадувати модель Galaxy Note 7. Це передбачає перехід від гострих кутів до округлених форм.

Зокрема, є ймовірність, що новий смартфон буде легшим за своїх конкурентів. Інсайдер Ice Universe повідомив у Twitter, що Galaxy S25 Ultra важитиме менше за iPhone 16 Pro Max і Pixel 9 Pro XL. На відміну від Pixel 9 Pro XL, який виготовлений із скла та алюмінію, новий смартфон Samsung буде легшим.

Зараз вага Galaxy S24 становить 232 г, тому новий апарат, ймовірно, буде легшим. Наразі невідомо, чи зможе він виявитися легшим за iPhone 15 Pro Max, вага якого дорівнює 221 г.

Galaxy S25 Ultra отримає екран діагоналлю 6,86 дюйма і по ширині буде порівнюватися з iPhone 16 Pro Max. Очікується, що корпус смартфона залишиться титановим, хоча матеріали для зменшення ваги поки що не підтверджені.

Є припущення, що Samsung може продовжити використовувати титановий сплав другого класу, що дозволить зробити пристрій тоншим для зменшення ваги. Однак це наразі залишається лише припущенням.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Далекобійні протикорабельні ракети з’являться на польських винищувачах F-35A

    Польща, яка розташована на сході НАТО, активно нарощує свої військові можливості. У 2022 році країна…

    18.09.2024

    Вперше з’явилися високоякісні рендери Samsung Galaxy S25 Plus

    Відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий під ніком OnLeaks, знову потішив шанувальників технологій новою інформацією. Цього…

    18.09.2024

    Нова модель ШІ від OpenAI демонструє покращені логічні здібності і вміє маніпулювати для досягнення результату

    Нова модель OpenAI під назвою o1, за результатами дослідження компанії Apollo, демонструє незвичайну поведінку —…

    18.09.2024

    Україна зробила значний крок вперед у впровадженні ШІ для ведення війни

    Видання Forbes зазначає, що українські фахівці дедалі успішніше інтегрують штучний інтелект у військові дії проти…

    17.09.2024

    “Київстар” збільшить резервний час роботи до 6 годин

    Мобільний оператор "Київстар" планує у другому кварталі 2025 року збільшити час автономної роботи до шести…

    17.09.2024

    24 вересня Nothing анонсує нові спортивні TWS-навушники

    Компанія Nothing анонсувала захід з презентацією нового пристрою, який відбудеться 24 вересня. Офіційного підтвердження, що…

    17.09.2024