HMD представила новий телефон у стилі Барбі: гламурний гаджет для фанатів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Після кількох місяців тизерів HMD нарешті представила свій новий складаний телефон, натхненний Барбі. Цей пристрій, який базується на моделі Nokia 2660 Flip, отримав ряд оновлень програмного забезпечення та суттєві зміни в дизайні.

Реклама

Як і очікувалося від такої співпраці, рожевий колір домінує в стилі пристрою. Телефон оснащений знімним рожевим акумулятором ємністю 1450 мАг, рожевим кабелем USB-C, тканиною для полірування в тон, а також кількома іншими аксесуарами. У комплекті йдуть дві змінні задні кришки, ремінець з намистинами, підвіски для телефону та наклейки Барбі.

HMD Barbie Phone оснащений основним 2,8-дюймовим екраном та додатковим 1,77-дюймовим дисплеєм на кришці. Всередині пристрою працює чіпсет Unisoc T107 з 64 МБ оперативної пам’яті та 128 МБ вбудованої, яку можна розширити до 32 ГБ за допомогою microSD карти. Телефон також має VGA-камеру (0,3 МП), підтримку Bluetooth 5, аудіороз’єм і порт USB-C для заряджання та передачі даних.

На більшості ринків телефон працює на операційній системі S30+, а для США буде доступна версія з KaiOS. HMD додала до інтерфейсу спеціальні піктограми, шпалери та мелодії Барбі. Телефон також включає функції цифрового добробуту, додаток Barbie Meditation і нагадування про самодогляд.

HMD Barbie Phone коштує 129 доларів і вже доступний для покупки в більшості країн світу, а версія для США з’явиться в жовтні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ