Нова проблема з камерою Google Pixel 9 Pro XL: що відомо про чергову помилку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перші власники Pixel 9 Pro XL загалом захоплені своїми новими пристроями, однак деякі користувачі вже зіткнулися з проблемами, які викликають занепокоєння. Після повідомлень про труднощі з бездротовою зарядкою, з’явилася нова несправність, що може зіпсувати досвід використання для багатьох власників Pixel 9 Pro XL.

Реклама

Користувач Reddit під ніком «lordinarius» поділився відео, на якому продемонстрував незвичайну поведінку 48-мегапіксельного перископічного телеоб’єктива телефону. Проблема виникає під час перемикання між 2-кратним і 5-кратним зумом, і помилка настільки дивна, що її важко уявити без перегляду відео. Якщо ж уявити, що таке відбувається з усіма трьома камерами Pixel 9 Pro XL, проблема стає ще більш серйозною.

На даний момент лише один користувач повідомив, що кожен з його об’єктивів працює некоректно, в той час як кілька інших користувачів підтвердили наявність проблеми з телеоб’єктивом на своїх пристроях або помітили подібну аномалію з ультраширококутною камерою. Більшість постраждалих зазначають, що поки що ця проблема не є особливо помітною або дратівливою.

Причини цієї дивної поведінки камер поки що залишаються незрозумілими. Як і у випадку з проблемами бездротової зарядки, є надія, що Google випустить програмне оновлення для виправлення цієї помилки. Однак, для цього компанія повинна бути проінформована про проблему, і наразі невідомо, чи отримала вона відповідні повідомлення.

Тому користувачам Pixel 9 Pro XL рекомендується зв’язатися з Google і надіслати відгук про проблему, надавши якомога більше деталей, якщо вони помітять, що їхні камери працюють некоректно.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ