Опубліковані нові рендери Samsung Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Інсайдер Ice Universe поділився новими рендерами майбутнього флагмана Samsung Galaxy S25 Ultra на своїй сторінці у Weibo. На зображеннях видно фронтальну панель та бічну рамку пристрою, але, за словами самого інформатора, ці рендери не повністю відображають всі особливості новинки.

“Рендер S25 Ultra ще не ідеальний, вигин біля задньої кришки поки що не показаний”, — зазначив Ice Universe. Це може стосуватися переходу бічної рамки до кришки, який наразі не відображено на рендерах. На даний момент також відсутні зображення самої кришки.

Реклама

Офіційний анонс Samsung Galaxy S25 Ultra, як і всієї флагманської лінійки, очікується на початку 2025 року. Смартфон отримає потужну платформу Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, а також поліпшення в екрану та камері. Найсуттєвішою зміною буде перехід від прямокутного корпусу до нового дизайну з округленими краями.

Ice Universe відомий своїми точними прогнозами щодо нових трендів у смартфонах, включаючи екран-водоспад, чубчик в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 і 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Його ексклюзивна інформація надходить від джерел у відділі досліджень та розробок Samsung.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ