iPhone 16 Pro отримають телеоб’єктиви від єдиного постачальника

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього року Apple представить новий об’єктив Tetraprism Telephoto, який раніше був ексклюзивним для iPhone 15 Pro Max, у обох моделях iPhone 16 Pro. Згідно з новим звітом з Кореї, компанія спочатку планує продовжувати співпрацю з тим самим постачальником, що і в 2023 році, для постачання складених модулів масштабування.

Реклама

Як повідомляє The Elec, LG Innotek надасть модулі для об’єктивів нових моделей iPhone 16 Pro, які, як очікується, будуть анонсовані в п’ятницю, 20 вересня. Телеоб’єктив, що має складену скляну структуру, відомий як тетрапризма, відбиває світло чотири рази, що дозволяє досягти фокусної відстані в 120 мм. Обидві моделі iPhone 16 Pro, включаючи iPhone 16 Pro Max, матимуть 5-кратне оптичне збільшення та 25-кратне цифрове збільшення.

Для телеоб’єктива Pro Max Apple використовує 3D-оптичну стабілізацію зображення зі зсувом датчика, яка дозволяє здійснювати коригування в трьох напрямках, забезпечуючи вдвічі більше мікрокоригувань, ніж раніше, і тим самим отримувати чіткі зображення навіть при максимальному збільшенні.

Після того як початкові запаси модулів будуть вичерпані, що, за прогнозами, станеться в четвертому кварталі, Apple планує використовувати вторинних постачальників Foxconn і Cowell для подальшого виробництва складених модулів і зменшення витрат. Водночас, Sharp, як очікується, не постачатиме жодних модулів камери для iPhone, які будуть випущені цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ