Apple орієнтується на дорожчі моделі: iPhone 16 Pro Max прогнозують рекордні продажі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За останні кілька років Apple активно зміщує фокус на моделі iPhone Pro, і статистика свідчить, що ця стратегія виправдовується. Майбутнє покоління iPhone може стати першим, де старші моделі перевершать за популярністю молодші.

Реклама

За даними ресурсу The Elec, Apple очікує, що постачання моделей iPhone 16 Pro та Pro Max будуть вищими, ніж стандартних версій. Це означає, що дорожчі і більш оснащені iPhone продаватимуться краще, ніж базові моделі. Зокрема, iPhone 16 Plus не зможе конкурувати за популярністю з іншими варіантами.

Передбачається, що загальна кількість вироблених iPhone 16 сягне 90,1 млн одиниць, з яких iPhone 16 Plus складе лише 5,8 млн. Водночас базового iPhone 16 буде виготовлено 24,5 млн одиниць, а iPhone 16 Pro – 26,5 млн. Лідером лінійки має стати iPhone 16 Pro Max із результатом 33,2 млн вироблених апаратів.

У поточному та кількох попередніх поколіннях ми вже спостерігали, як моделі iPhone Pro лідирують на старті продажів, хоча раніше цього не було. Однак, за підсумками року, базові моделі все ж залишалися найбільш продаваними. Можливо, з виходом лінійки iPhone 16 ця тенденція зміниться.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ