Ваш iPhone може стати цеглою: глобальні звіти про уповільнення смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Це пов’язано з виходом нової операційної системи iOS 18, попереджає колишній працівник Apple Тайлер Морган. За його словами, нова операційна система не підходить для пристроїв, випущених понад три роки тому, таких як iPhone 13, iPhone 12 і iPhone 11.

Реклама

Уповільнення роботи iPhone

Як повідомляє портал iDropNews, iOS 18 розроблена для смартфонів з підтримкою штучного інтелекту. Морган зазначив, що після оновлення телефон може почати працювати повільніше не відразу, а з часом. Причина в тому, що ця операційна система не оптимізована для старих моделей.

За його словами, iOS 18 найкраще працюватиме на iPhone 16 і iPhone 15 Pro. Для інших моделей вона виявляється надто енерговитратною: після встановлення оновлення може погіршитися робота акумулятора і знизитися продуктивність без очевидних причин, пояснив експерт.

Він рекомендує утриматися від оновлення, якщо ваш пристрій працює стабільно.

Блокування iPhone у Туреччині

Поїздка до сонячної Туреччини може обернутися блокуванням вашого iPhone. Раніше «Секрет» повідомляв, що згідно з турецьким законодавством, туристи, які перебувають у країні більше 180 днів, повинні реєструвати свої пристрої, якщо ті були куплені за кордоном. В іншому випадку вони підлягають блокуванню за IMEI (унікальний ідентифікаційний номер обладнання).

Варто зазначити, що на останніх моделях iPhone встановлено програмований ідентифікатор, який дозволяє операторам блокувати незареєстровані пристрої.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ