Google Pixel 9 Pro XL не вразив геймерів: ігри не його сильна сторона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нові смартфони Google мають гарну камеру, тривалу підтримку та безліч функцій на основі штучного інтелекту, проте їхня продуктивність залишає бажати кращого. Автор YouTube-каналу Dame Tech підтвердив це, протестувавши флагманський Pixel 9 Pro XL у популярних іграх.

Реклама

Зокрема, у екшен-грі з відкритим світом Genshin Impact, випущеній чотири роки тому, Pixel 9 Pro XL не справляється з максимальними налаштуваннями, які інші флагмани підтримують уже кілька років. При виставленні всіх графічних налаштувань на максимум і частоті кадрів 60 fps, смартфон відразу демонструє 40–50 fps, а під час гри цей показник падає до 30 fps.

Середня частота кадрів у Genshin Impact склала 39,2 fps, що навіть нижче за показник Pixel 7 Pro дворічної давнини, який становив 45,3 fps. Інші флагмани забезпечують близько 60 fps.

Єдиним позитивним моментом став показник температури — Pixel 9 Pro XL нагрівся лише до 37 градусів, тоді як інші пристрої часто перевищують 40 градусів.

Щодо Warzone Mobile, смартфон показує від 50 до 70 fps із рідкими просіданнями до 40 fps, частіше намагаючись утримувати 60 fps. На менших картах іноді досягається 60–80 fps, але лише на середніх налаштуваннях графіки, оскільки вищі параметри недоступні для цього пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ