Топ-7 смартфонів із захистом IP68

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Захист смартфонів від води і пилу за стандартом IP68 в теорії гарантує, що пристрій витримає тривале занурення під воду на глибину понад метр. Проте на практиці цей сертифікат не завжди забезпечує безпеку, і гаджет може постраждати від контакту з водою в ванні, басейні або навіть у невеликій калюжі. Крім того, багато виробників не покривають гарантією пошкодження водою навіть для пристроїв з таким сертифікатом.

Реклама

Проте навіть IP68 забезпечує певний рівень захисту, що робить такі смартфони кращим вибором, ніж пристрої без будь-якого водозахисту. Ось кілька цікавих моделей з цим стандартом:

Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ привертає увагу не тільки захистом IP68, але і відмінним співвідношенням ціни і можливостей. Смартфон має якісний AMOLED-екран з роздільною здатністю 2712×1220 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, а також відмінну основну камеру, яка добре справляється із зйомкою в умовах низького освітлення. Геймери оцінять потужний процесор Dimensity 7200 Ultra і 12 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечують відмінну продуктивність у іграх і багатозадачності. Крім того, швидка зарядка потужністю 120 Вт дозволяє зарядити телефон за 19 хвилин.

Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T Pro також має захист IP68 і пропонує ще більше можливостей, ніж Redmi Note 13 Pro+. Хоча його ціна вища, це компенсується чудовими характеристиками: основна 50-Мп камера доповнена телевізійною камерою з 2-кратним оптичним зумом, 12-Мп шириком і 20-Мп фронтальною камерою. Екран з частотою оновлення до 144 Гц сподобається геймерам, а чіпсет MediaTek Dimensity 9200 Plus з 12 ГБ оперативної пам’яті забезпечить плавну роботу будь-якої гри. Акумулятор без проблем витримує активне використання протягом дня.

Google Pixel 8

Google Pixel 8, ціна якого порівнянна з Xiaomi 13T Pro, виглядає скромніше за характеристиками, але відзначається потужним програмним забезпеченням. Камери Pixel 8, завдяки оптимізації програмного забезпечення, вважаються одними з найкращих. Смартфон обладнано чіпсетом Google Tensor G3, орієнтованим на роботу з нейромережами і штучним інтелектом, і забезпечує відмінну продуктивність.

HUAWEI Pura70 Pro

HUAWEI Pura70 Pro – це флагманський смартфон з великим OLED-екраном високої роздільної здатності, чудовими камерами, включаючи 48-Мп телевізор з 3,5-кратним зумом, і акумулятором ємністю 5050 мАг, який заряджається за 40 хвилин. Продуктивність забезпечує чіпсет Kirin 9010 у поєднанні з 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ пам’яті для зберігання. При цьому ціна гаджета залишається відносно доступною.

HONOR Magic 6 Pro

HONOR Magic 6 Pro вражає універсальними характеристиками. Він має великий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2800×1280 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, флагманський чіпсет Snapdragon 8 Gen 3 з 16 ГБ оперативної пам’яті і вражаючі камери з основною 50-Мп і телевізійною 180-Мп з 2,5-кратним оптичним зумом. Акумулятор має ємність 5600 мАг.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra, як і інші флагмани Samsung, оснащений захистом IP68. Цей пристрій відрізняється видатною продуктивністю, відмінним екраном з підтримкою стилуса і одними з найкращих камер на ринку, включаючи дві камери з оптичним зумом на 3 і 5 крат, а також основну камеру на 200 Мп.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max – головний конкурент Samsung Galaxy S24 Ultra, також має захист IP68. Телефон оснащений відмінними камерами і підтримує 5-кратний оптичний зум. Фірмовий чіпсет Apple A17 Pro забезпечує відмінну продуктивність, а OLED-екран з роздільною здатністю 2796×1290 пікселів і частотою оновлення 120 Гц забезпечує точну передачу кольорів. Акумулятор розрахований на день активного використання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ