Motorola готує смартфон за сучасними трендами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому ресурс Android Headlines опублікував рендер нового смартфона від Motorola з повідомленням того, що бренд Lenovo тепер створює новий пристрій Moto зовсім іншої лінійки, відмінної від попередніх Moto E, G і Z. Також на рендері ми бачимо нову назву пристрою – Motorola One Power.

Сьогоднішній витік, уже від ресурсу 91mobile – це перше справжнє зображення Motorola One Power, яке підтверджує побачений апарат на рендері.

Якщо вірити зображенням, то майбутня новинка дійсно буде відрізнятися від більшості пристроїв Moto, втім, значно буде схожою за дизайном на iPhone X. Знову широкий виріз над дисплеєм, вертикально орієнтована основна камера і датчик відбитків пальців на задній панелі, а також вигнуті краї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На обох зображеннях також можна побачити, що телефон має “підборіддя” внизу дисплея з логотипом Motorola.

Специфікації Motorola One Power поки невідомі, проте, в звіті Android Headlines зазначено, що телефон буде працювати на Android One.

Хоча так зване живе фото і не дає додаткової інформації, воно підтверджує існування цього телефону, вказуючи на те, що найближчим часом будуть з’являтися більш докладні відомості та чутки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.