Розкриті характеристики камери Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim і ймовірна дата релізу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Схоже, що Samsung готується до випуску ще однієї моделі Galaxy Z Fold цього року. Цей загадковий складаний телефон, відомий як Galaxy Z Fold 6 Slim, вже привернув до себе увагу після численних чуток протягом року, але зараз з’являються все новіші деталі.

Реклама

Наші партнери з GalaxyClub виявили перші можливі характеристики камери майбутнього Galaxy Z Fold 6 Slim. А також з’явилася додаткова інформація про його потенційну доступність. Готуйтеся до новин!

Оновлена піддисплейна камера

Згідно з останніми даними, Galaxy Z Fold 6 Slim (кодова назва Q6A, модель SM-F958N) отримає фронтальну камеру на 10 МП на зовнішньому дисплеї, а також ультраширококутну камеру на 12 МП на задній панелі.

Поки що немає інформації про основну та телефото камери, але варто зазначити, що джерела припускають суттєве покращення піддисплейної камери (UPC) у цій моделі.

За наявною інформацією, Galaxy Z Fold 6 Slim може бути оснащений 5-мегапіксельною піддисплейною камерою, що стане значним покращенням порівняно з нинішньою 4-мегапіксельною камерою в Galaxy Z Fold 6.

Можливий запуск у вересні

Очікується, що Galaxy Z Fold 6 Slim стане офіційним в Кореї 25 вересня, а вартість пристрою складе приблизно 2,8 мільйона вон (2100 доларів). Варто зазначити, що цей тонкий складаний телефон товщиною всього 10 мм у складеному стані може бути доступний лише в Кореї та, можливо, в Китаї, оскільки поки немає підтверджень його виходу на ринки Європи чи США.

Galaxy Z Fold 6 Slim буде тоншим за стандартну модель Fold 6, але, ймовірно, отримає більші екрани — 6,5-дюймовий зовнішній дисплей та 8-дюймовий внутрішній складаний екран. Також, можливо, це буде перший складаний телефон Galaxy з титановим корпусом.

Наразі Samsung тестує Galaxy Z Fold 6 з Android 14, що натякає на його швидкий вихід на ринок до поширення Android 15.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ