Наклейка на коробку iPhone 16 Pro підтверджує останні чутки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Залишився місяць до запуску iPhone 16, і Apple, схоже, активно готується до цієї події. Згідно з новим витоком інформації, компанія вже почала друк етикеток для своїх майбутніх смартфонів.

Реклама

Користувач з ніком OvO опублікував на китайській соціальній платформі Weibo зображення, яке виглядає як етикетка для роздрібної упаковки iPhone 16 Pro. Схоже, що ця етикетка підтверджує, що вперше моделі Pro будуть виготовлятися в Індії.

Хоча OvO не має значного послужного списку, тож варто ставитися до цього витоку з певною обережністю.

Apple продовжує зменшувати свою залежність від китайського виробництва, перенаправляючи частину виробничих потужностей до Індії, хоча більшість iPhone все ще збираються в Китаї.

До цього часу в Індії виробляли лише стандартні моделі, але минулого року Apple вперше представила виготовлені в Індії стандартні версії iPhone 15 у день запуску, демонструючи свою впевненість у можливостях країни.

Цього року Apple розпочне виробництво моделей Pro в Індії через партнерів Foxconn, Pegatron India і Tata Group. Однак, як повідомляється, моделі iPhone 16 Pro і Pro Max, виготовлені в Індії, не будуть доступні на момент запуску й з’являться на ринку лише через кілька тижнів після глобального релізу, запланованого на вересень.

Як і минулого року, моделі iPhone 16, вироблені в Індії, надійдуть у продаж одночасно з тими, що виробляються в інших країнах.

Apple продовжує знижувати свою залежність від Китаю, і фінансові стимули, запропоновані урядом Індії, сприяють цьому процесу. У фінансовому році, що закінчився в березні 2024 року, 14% усіх iPhone було виготовлено в Індії.

Оскільки попит на моделі Pro в Індії залишається невисоким через їхню високу вартість, більшість зібраних у країні iPhone 16 Pro і Pro Max будуть експортовані до США, Близького Сходу та Європи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ