Xiaomi планує випустити суперника для Samsung і iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi 15 Ultra очікується з процесором Snapdragon 8 Gen 4, 24 Гб оперативної пам’яті та батареєю на 6000 мАг. Цей флагманський смартфон відрізнятиметься ультратонкими рамками та симетричним дизайном із чотирма вигинами.

Реклама

На даний момент Xiaomi працює над новим поколінням своїх смартфонів. Стандартні моделі Xiaomi 15 та 15 Pro планується випустити наприкінці жовтня, в той час як флагманська версія 15 Ultra, що змагатиметься з провідними моделями Galaxy та iPhone, з’явиться на початку 2025 року. Нещодавній витік надав ключову інформацію про цю модель.

Основна увага в Xiaomi 15 Ultra буде зосереджена на камерах. Очікується, що смартфон отримає великий круглий модуль у центрі, який міститиме чотири камери. Головна камера матиме роздільну здатність 50 Мп, а також новий перископічний об’єктив. Існують чутки, що ця камера буде 200 Мп, заснована на сенсорі Samsung ISOCELL HP9.

На даний момент компанія тестує три варіанти матеріалів для Xiaomi 15 Ultra: шкіру, скловолокно та кераміку. Шкіряний варіант надає преміального вигляду, але піддається подряпинам. Скловолокно є легким та міцним, але не виглядає так розкішно. Кераміка має дорогий вигляд, але може бути важчою і схильною до пошкоджень при падіннях.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ