Google Gemini запозичив унікальну функцію iOS 18

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На минулому заході MadeByGoogle компанія Google презентувала кілька нових продуктів, включаючи смартфони серії Pixel 9. Разом із ними був також представлений Gemini Live — спеціальна версія Gemini, призначена для голосової взаємодії. Ця функція вже доступна на смартфонах і планшетах Samsung, пропонуючи плаваючий інтерфейс без світлового обрамлення. Наразі Google починає розгортання цього нового вигляду для Gemini.

Реклама

Згідно з інформацією від 9To5Google, Google почала поширювати оновлення програми Gemini. Після встановлення цього оновлення, при виклику Gemini, він з’являтиметься у компактному плаваючому вікні з легким світловим акцентом, як у Siri на iOS 18, замість того щоб займати весь екран. Такий дизайн виглядає більш елегантно і займає менше простору на екрані.

Крім того, оновлення включає нову функцію під назвою «Запитати про це відео», яка дозволяє аналізувати відео на YouTube і надавати короткий опис. Цю функцію можна активувати, викликавши Gemini під час перегляду відео на YouTube.

За даними видання, оновлення було отримано на їхньому Pixel 8 Pro, але доступність поки що обмежена. Наприклад, воно ще не з’явилося на Galaxy S23. Щоб бути в курсі, коли Google зробить цю функцію доступною для пристроїв Samsung, підписуйтеся на наш канал у Telegram та WhatsApp. Тим часом ви можете переглянути наше відео, де розповідається про всі функції One UI 6.1.1.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ