HMD припиняє випуск пристроїв під брендом Nokia

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

HMD Global, компанія, яка раніше випускала телефони під брендом Nokia, тепер зосередиться на продажу своїх пристроїв під власним ім’ям. Це означає, що нові моделі телефонів, включаючи як кнопкові, так і інші варіанти, продаватимуться під маркою HMD, а не Nokia.

Реклама

Це рішення було офіційно підтверджено на сторінці Nokia в соціальній мережі Weibo. HMD відмовляється від виробництва смартфонів під брендом Nokia і зосереджує свої зусилля на розробці та продажу пристроїв під власним брендом.

Перехід до нового бренду розпочався на початку року, коли на виставці MWC компанія представила свої нові мобільні телефони. Це стало можливим завдяки угоді про співпрацю між Nokia та HMD, укладеній у травні 2016 року, яка надала HMD право випускати телефони під маркою Nokia.

Тепер, згідно з новою стратегією, телефони HMD, що продаватимуться в Китаї, матимуть відмінності від версій, доступних на глобальному ринку. Це стратегічний крок для завоювання частки одного з найбільших ринків світу.

Таким чином, для шанувальників бренду Nokia це може бути кінець ери, але для HMD це новий початок, сповнений можливостей на китайському ринку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ