Розкрито глобальну ціну першої розкладачки Xiaomi Mix Flip

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Xiaomi, раніше не представлена в сегменті розкладних телефонів, нарешті виходить на цей ринок з новою моделлю. Перший розкладний смартфон компанії, Xiaomi Mix Fold 4, дебютував у Китаї минулого місяця, а тепер компанія анонсувала свій перший компактний розкладний телефон — Mix Flip. Ціна і деталі упаковки цієї моделі нещодавно стали відомі.

Реклама

Згідно з останніми витоками інформації, глобальна версія Xiaomi Mix Flip ще не була офіційно представлена, але деякі роздрібні продавці вже мають її в асортименті. Сьогодні в мережі X з’явилися зображення упаковки та інформація про ціну.

Очікується, що в Європі ціна Xiaomi Mix Flip складе 1299 євро, що приблизно дорівнює 1434 доларам США. В інших регіонах ціни можуть бути такими: на Філіппінах — 64 999 песо, що приблизно дорівнює 1147 доларам США, а в Малайзії — 4300 ринггітів, що близько 983 доларів США.

На зображеннях показана модель з 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ вбудованої пам’яті, яка, ймовірно, буде єдиною версією для всього світу. Зараз доступна тільки чорна версія, хоча в Китаї також можна вибрати фіолетову, білу і чорну.

Поки немає офіційної інформації про дату випуску або країни, в яких буде доступний телефон, нам доведеться чекати на офіційне оголошення від Xiaomi.

Xiaomi Mix Flip оснащений великими AMOLED екранами як ззовні, так і всередині, які підтримують частоту оновлення 120 Гц та пікову яскравість до 3000 ніт.

Смартфон має 50-мегапіксельну основну камеру з датчиком Light Fusion 800 і 50-мегапіксельний телеоб’єктив, розроблені у співпраці з Leica. Mix Flip також виділяється сучасними можливостями підключення, підтримуючи Wi-Fi 7 і 5G.

Якщо ціни, що з’явилися, підтвердяться, Mix Flip може стати серйозним конкурентом для Samsung Galaxy Z Flip 6 на глобальному ринку. Хоча ціна може бути незначно вищою, він пропонує більше пам’яті, більший акумулятор і яскравіші екрани.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ