Експерти назвали смартфони з найкращими камерами 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Камера – один з найважливіших аспектів при виборі смартфона, особливо для тих, хто надає перевагу високій якості знімків. Портал DxOMark, відомий своїми порівняннями фото- та відеоможливостей мобільних пристроїв, склав рейтинг кращих телефонів для фотолюбителів.

Реклама

На першому місці за версією DxOMark опинився Huawei Pura 70 Ultra. Цей смартфон відзначається універсальністю для будь-яких умов зйомки, як на вулиці, так і в приміщенні. Він оснащений трьома камерами з роздільною здатністю 50+50+40 Мп і має висувну 1-дюймову камеру з матричною стабілізацією Sensor-Shift IS і змінною діафрагмою.

Другу позицію займає Honor Magic 6 Pro. Його камера має об’єктиви на 180, 50 і 50 мегапікселів, а також гібридний зум з п’ятикратним збільшенням і цифровий зум 100X. Особливістю є змінна діафрагма (f/1,4 або f/2,0) на основній камері.

На третій і четвертій позиціях розташувалися Huawei Mate 60 Pro+ і Oppo Find X7 Ultra. Обидва смартфони пропонують відмінну передачу кольору та баланс білого при зйомці фото і відео, детальність знімків із зумом та точну експозицію.

П’ятірку лідерів замикає iPhone 15 Pro Max, камера якого демонструє значні поліпшення порівняно з попередньою моделлю, яка вже вважалася однією з найкращих на ринку. Основний об’єктив на 48 мегапікселів і два додаткових на 12 мегапікселів забезпечують чудову якість знімків.

Також фахівці рекомендують звернути увагу на Google Pixel 8 Pro, Oppo Find X6 Pro, Honor Magic 5 Pro, Vivo X100 Pro і Xiaomi 14 Ultra для найкращих камер на ринку.

Окремо варто відзначити Google Pixel 8, який посів 15 місце з двома камерами на 50 і 12 мегапікселів. При стартовій ціні в $699 він є найдешевшим камерофоном у цьому списку.

Для тих, хто шукає смартфон з найшвидшою зарядкою, експерти також склали рейтинг девайсів з найшвидшим заряджанням. Android-смартфони давно обігнали айфони за потужністю зарядки, і це не обов’язково має бути флагман.

Якщо ви просто шукаєте новий смартфон і не знаєте, з чого почати, бенчмарк AnTuTu також надав рейтинг смартфонів з найкращим співвідношенням ціни та якості, поділених на п’ять категорій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоУНІАН

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ