Батарея Galaxy S25 Ultra може стати головним розчаруванням для користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Через п’ять місяців Samsung, ймовірно, анонсує свою нову флагманську серію смартфонів Galaxy S25. Однак більшість деталей про топову модель вже стали відомі. Якщо ви очікували на збільшення ємності батареї в Galaxy S25 Ultra, вас може чекати розчарування, адже змін у цьому аспекті не передбачено.

Реклама

Galaxy S25 Ultra отримає акумулятор на 5000 мАг

Згідно з останніми даними з бази китайської сертифікації CCC (інформація через 91Mobiles), ємність акумулятора Galaxy S25 Ultra складе 4885 мАг, аналогічно до показників у Galaxy S24 Ultra. Це означає, що в маркетингових матеріалах акумулятор Galaxy S25 Ultra буде заявлено як 5000 мАг. Також повідомляється, що Samsung не планує підвищувати швидкість зарядки в новій моделі.

Отже, якщо ви очікували на збільшену батарею або швидшу зарядку, вам доведеться змиритися з поточними показниками. Тим часом китайські бренди, такі як Honor, OnePlus, OPPO, Vivo і Xiaomi, вже впроваджують акумулятори ємністю понад 5000 мАг, а деякі навіть тестують батареї на 6000 мАг і 7500 мАг.

Хоча Galaxy S24 Ultra витримує день інтенсивного використання або півтора дні при помірному, більший акумулятор міг би допомогти збільшити цей час при високих навантаженнях. З огляду на те, що важливість смартфонів у повсякденному житті зростає, тривалість роботи батареї стає критично важливим аспектом. Є надія, що Samsung почне використовувати акумулятори на основі карбіду кремнію, які вже використовують деякі китайські виробники для своїх флагманських моделей.

Що ще очікувати від Galaxy S25?

Повідомляється, що Samsung змінить дизайн серії Galaxy S25, додавши закруглені кути. Galaxy S25 Ultra отримає серйозне оновлення камери, включаючи 200-мегапіксельний основний модуль, дві 50-мегапіксельні телефотокамери та 50-мегапіксельну ультраширококутну камеру. Залежно від ринку, смартфони будуть оснащені чіпами Exynos 2500 або Snapdragon 8 Gen 4 на основі 3-нм технології, що забезпечить значний приріст продуктивності.

Також очікується, що новинки працюватимуть на One UI 7.1, заснованій на Android 15, і отримають підтримку до семи основних оновлень Android, а також низку нових функцій Galaxy AI.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ