Міжнародний дебют Samsung Galaxy S24 FE чекають у жовтні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після випуску всіх флагманських смартфонів цього року компанія Samsung готується представити нову більш доступну модель Galaxy S24 FE. Раніше з’являлася інформація про характеристики та можливі кольори цього пристрою, а нещодавно з’явилися нові докази, що його дебют близький.

Реклама

Портал 91mobiles виявив Galaxy S24 FE на сайті сертифікації Бюро стандартів Індії (BIS), де мобільний номер SM-S721B/DS збігається з тим, що раніше з’являвся на офіційному сайті Samsung у розділі підтримки.

На сайті сертифікації не надано інформації про характеристики або зовнішній вигляд пристрою. Оскільки Samsung зазвичай представляє свої нові моделі на глобальному рівні, можна очікувати, що смартфон буде доступний не лише в Індії, але й в інших країнах. Передбачається, що Galaxy S24 FE надійде на світові ринки у жовтні, залишаючи приблизно два місяці до запуску.

Очікується, що новий пристрій буде оснащений процесором Samsung Exynos 2400e, а розмір екрана може збільшитися до 6,7 дюйма, в порівнянні з попереднім 6,4 дюйма. Раніше витекли зображення показали, що дизайн Galaxy S24 FE буде схожий на звичайний Galaxy S24, а також буде доступно мінімум п’ять кольорових варіантів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ