Xiaomi готує масштабну жовтневу презентацію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi планує провести велику презентацію у жовтні 2024 року. Хоча офіційної заяви поки не було, закордонні ЗМІ вже підтвердили цю інформацію.

Реклама

Основними новинками заходу стануть два продукти: флагманський смартфон Xiaomi 15 та спортивний кросовер Xiaomi MX11. Інсайдерам вже вдалося дізнатися деякі деталі про ці пристрої.

Восени очікується запуск двох моделей смартфонів – Xiaomi 15 і Xiaomi 15 Pro. Версію Ultra презентують пізніше. Смартфони будуть оснащені новим чіпом Snapdragon 8 Gen 4, екранами AMOLED LTPO з роздільною здатністю QHD+ та потрійними камерами з основним модулем на 50 Мп від Sony, ширококутною камерою на 50 Мп із функцією макрозйомки та телевізором на 50 Мп.

Щодо автомобіля Xiaomi MX11, це буде перший спортивний кросовер компанії. Згідно з чутками, модель не буде електричною, а стане гібридом, дизайн якого натхненний Ferrari Purosangue. Авто планують порівнювати за характеристиками з Tesla Y і Porsche Cayenne. Технічні деталі поки залишаються невідомими, але інсайдери вже злили фото дизайну автомобіля, зроблені під час випробувань на дорогах Китаю. Очікується, що ціна на MX11 буде вищою за седан SU7, а у продажу кросовер з’явиться у 2025 році. До 2026 року Xiaomi може випустити версію з подовженим запасом ходу за орієнтовною ціною 20 000 доларів.

Крім того, на жовтневій презентації мають представити нову версію операційної системи – HyperOS 2.0. Вона буде доступна для смартфонів, телевізорів, смарт-годинників та іншої техніки Xiaomi. Оновлення для смартфонів включатиме редизайн стандартних додатків, покращені функції безпеки та швидшу роботу інтерфейсу. Вже відомо, які саме пристрої отримають цю нову ОС.

Також на заході очікується представлення фітнес-браслета Smart Band 9 Pro, смарт-годинника Xiaomi Watch 3 та планшета Xiaomi Pad Pro 7-го покоління.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ