Google Pixel 9 Pro Fold поступається дешевшим версіям Pixel 9 Pro за функціональністю камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На початку цього тижня Google презентувала чотири нові смартфони Pixel 9 — Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL та Pixel 9 Pro Fold. Моделі серії Pro отримали покращену функцію Video Boost, вперше представлену у Pixel 8 минулого року. Однак, якщо ви очікували, що Pixel 9 Pro Fold, найдорожчий у лінійці, також матиме цю технологію, то вас розчарує той факт, що він не включає всі можливості Video Boost.

Реклама

Pixel 9 Pro, які не є складаними, підтримують функцію Video Boost, яка покращує якість відео 4K до 8K за допомогою штучного інтелекту, а також оснащені технологією Super Res Zoom Video для запису відео з 20-кратним збільшенням без втрат якості. Водночас Pixel 9 Pro Fold має такі функції, як відео HDR Plus, Night Sight для зйомки в умовах низького освітлення та прискорену обробку відео, проте йому бракує масштабування до 8K та функції Super Res Zoom.

З початковою ціною у 1799 доларів, що на 800 доларів більше, ніж у Pixel 9 Pro, і на 700 доларів більше, ніж у Pixel 9 Pro XL, можна було б очікувати, що Pixel 9 Pro Fold матиме всі функції камери, як у нескладних моделей Pro. Проте це не так. Важливо зазначити, що камера Fold відрізняється від нескладних моделей, тому, якщо для вас пріоритетом є найкращі можливості камери від Google, варто розглянути Pixel 9 Pro або Pixel 9 Pro XL.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ