Усі моделі Google Pixel 9 Pro та 9 Pro XL оснащені LTPO дисплеями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Кризу вдалося уникнути: з’ясувалося, що Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL, які продаються в Індії, Малайзії та Сінгапурі, дійсно оснащені дисплеями LTPO, такими ж панелями Super Actua, які мають і в інших регіонах. Помилкові специфікації на сторінці підтримки Google спричинили непорозуміння, але тепер інформація оновлена.

Реклама

Крім того, є ще одна гарна новина: усі моделі Pixel 9 підтримують Wi-Fi 7 у всіх регіонах, включаючи Pixel 9 та Pixel 9 Pro Fold. Google виправив неточність у специфікаціях і додав уточнення, що підтримка діапазону 6 ГГц доступна лише в регіонах, де це дозволено місцевими регуляторами. Наприклад, в Індії діапазон 6 ГГц для Wi-Fi офіційно не санкціонований, але Wi-Fi 7 працює в діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц без проблем.

Шанувальники Pixel в Індії, Малайзії та Сінгапурі можуть зітхнути з полегшенням, адже їхні пристрої мають ті ж високоякісні дисплеї. У нас вже є Pixel 9 Pro XL для огляду, і ванільний Pixel 9 на підході, тож слідкуйте за оновленнями, щоб отримати детальний аналіз новинок.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ