Galaxy S25 Ultra може отримати назву Galaxy S25 Note

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Колись серія Samsung Galaxy Note започаткувала тренд збільшення екранів смартфонів, які на той час були значно меншими – приблизно 4 дюйми або менше. Після кількох поколінь цих пристроїв Samsung припинила їхнє виробництво, але це може незабаром змінитися. Згідно з інформацією, у 2025 році замість флагманської моделі Galaxy S25 Ultra компанія може випустити Galaxy S25 Note, а назву Galaxy S25 Plus також можуть замінити.

Реклама

Нещодавно Google представила свою нову лінійку смартфонів, де з’явилася модель Pixel 9 Pro XL. Це свідчить про те, що зміна назв стала певним трендом, і Samsung може наслідувати цей приклад. Зміна назви може створити враження, що оновлені смартфони також отримають нові поліпшення. Про це повідомив відомий інсайдер Йогеш Брар.

Galaxy S25 Note покликаний стати флагманом преміум-класу, з можливістю використання стілусу S-Pen. Крім того, модель може бути оснащена 16 ГБ оперативної пам’яті, що вирізнятиме її серед інших представників серії. Також очікується, що Galaxy S25 Plus може бути перейменований на Galaxy S25 Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ