YouTube оновлює інтерфейс на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У додатках Google зазвичай використовують схожі елементи інтерфейсу для збереження впізнаваності бренду, проте мобільний дизайн YouTube вирізняється своєю самобутністю. Це й надалі залишиться так, оскільки розробники планують продовжувати унікальний підхід до дизайну. Нещодавно стало відомо, що команда YouTube тестує новий варіант розмитого нижнього меню у версії програми для Android.

Реклама

Меню, хоча і залишається компактним і включає текстові мітки разом із іконками «Головна» та «Підписки», тепер стало напівпрозорим, що дозволяє бачити фон та стрічку. Це надає йому сучасного вигляду, а його висота зростає, якщо використовуються три кнопки для навігації. В разі використання навігації жестами ефект розмиття менш помітний.

На темному фоні розмиття в розділі “Ви” стає майже непомітним. Ці зміни стали можливими після оновлення дизайну міні-плеєра, який тепер не закріплений у нижньому меню.

Незважаючи на наявність цієї інформації, нововведення поки що не доступні всім користувачам Android-версії YouTube. Оновлення може розповсюджуватись поетапно і зайняти певний час, перш ніж воно буде доступне широкій аудиторії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ