Tensor G4 від Google не буде лідером у бенчмарках, але обіцяє інші переваги

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі поки що немає оглядів продуктивності смартфонів Google Pixel 9, але представник компанії натякнув, що рекордів у бенчмарках від нового процесора G4 чекати не варто. Натомість у чіпів Google свій шлях.

Реклама

Про Google Tensor G4 розповів член команди управління продуктами Google Pixel Сонія Джобанпутра в інтерв’ю Financial Express. За її словами, замість концентруватися на потужності і продуктивності процесора, компанія розглядає G4 як «мозок» смартфонів Pixel.

«Коли ми розробляли чіп, ми не розраховували перевершити інші процесори у існуючих бенчмарках. Ми створювали його з урахуванням наших вимог та кейсів використання», – заявила Джобанпутра.

Тобто в компанії розробляли процесор з точки зору ефективності в конкретних завданнях, а не з розрахунком на загальну потужність, що видається. За два тижні до релізу в мережі з’явилася інша думка, про яку розповів портал Android Authority з посиланням на джерело в Google: G4 повинен був стати абсолютно новим процесором, але компанія не встигла завершити розробку, і, по суті, новинка — це покращена попередня модель, що перевищує Tensor G3 на 11% при завантаженні одного ядра і на 3% – при використанні всіх ядер.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ