Нові кольори iPhone 16 Pro показані на новому зображенні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Американський інсайдер Сонні Діксон опублікував нове зображення, яке демонструє чотири варіанти кольорів майбутнього iPhone 16 Pro, включно з новим відтінком рожевого золота або бронзи, що замінить синій титан із серії iPhone 15 Pro.

Реклама

Як стверджує аналітик Apple Мінг-Чі Куо та інші джерела, iPhone 16 Pro буде доступний у чорному, сріблястому, сірому або натуральному титановому кольорах, а також у новому відтінку рожевого золота.

Зображення, представлене Діксоном, наочно показує варіант кольору рожевого золота, який, як зазначають деякі джерела, більше нагадує бронзовий відтінок. Оскільки золотий колір був відсутній у лінійці iPhone 15, цей новий варіант може викликати підвищений інтерес серед покупців.

Деякі чутки вказують на те, що Apple застосовує вдосконалений метод обробки титану, завдяки якому поверхня виглядає глянцевою, подібною до нержавіючої сталі, яка використовувалася в попередніх моделях, але з кращою стійкістю до подряпин.

Точні назви кольорів наразі невідомі, але можливо, Apple збереже титанову тему, як і в iPhone 15 Pro. Лінійку iPhone 16 очікують у середині вересня, і тоді все стане офіційно відомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ