У iPhone SE 2 все-таки буде моноброва

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

31 травня в Твіттері Сонні Діксона з’явилася фотографія захисної плівки. Судячи з її форми, вона призначена для iPhone SE 2, в екрані якого, схоже, буде виріз під TrueDepth-камеру.

Плівка розташована поруч з аналогічним аксесуаром для iPhone X. На перший погляд вони, не рахуючи розміру, дуже схожі, але, придивившись, можна помітити відмінності. Наприклад, виріз в iPhone SE 2 набагато менший, ніж в iPhone X.

Це означає, що бюджетний смартфон Apple обзаведеться зміненою TrueDepth-камерою. Ймовірно, компанія якось зуміла звільнити ще більше місця у верхній частині корпусу і зрушити всі датчики туди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При такому сценарії iPhone SE 2 дійсно отримає передовий дизайн, але може втратити Face ID. Якщо, звичайно, Apple не встигла розробити TrueDepth-камеру значно менших розмірів.

Це не перший чутки про безрамковий дизайн бюджетного гаджета. На початку травня виробник Case Olixar натякнув на це, зазначивши, що виріз в iPhone SE 2 буде в два рази менше, ніж у флагманському смартфоні Apple.

Варто відзначити, що на захисній плівці також немає вирізу під Touch ID. Ймовірно, компанія може повністю позбавити пристрій будь-яких біометричних датчиків, залишивши тільки пароль. Хоча це допоможе значно знизити вартість.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.