Перший погляд на дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До виходу Galaxy S25 залишається близько п’яти місяців, але вже починають з’являтися витоки щодо майбутнього флагмана. Однією з найбільш інтригуючих загадок була його зовнішність, і тепер вперше з’явився можливий погляд на дизайн Galaxy S25 Ultra спереду.

Реклама

Galaxy S25 Ultra може отримати більш округлі кути

Згідно з даними від відомого інформатора IceUniverse (@UniverseIce), дизайн Galaxy S25 Ultra може мати трохи округлі кути, на відміну від чітких ліній у Galaxy S24 Ultra. Це робить смартфон більш зручним для тримання в руці. Інформатор навіть поділився порівняльним зображенням передньої панелі Galaxy S24 Ultra та Galaxy S25 Ultra, що показує схожий розмір екрана і пропорції дисплея.

Попередні звіти також вказують на те, що Galaxy S25 Ultra буде оснащений 200-мегапіксельною основною камерою, 50-мегапіксельною телефото-камерою, 50-мегапіксельною супертелефото-камерою, 50-мегапіксельною ультраширокою камерою та 12-мегапіксельною фронтальною камерою. Смартфон отримає батарею на 5000 мАг і підтримку швидкої зарядки потужністю 45 Вт, аналогічно попередній моделі.

Що стосується продуктивності, то очікується використання 3-нм процесора, ймовірно, Snapdragon 8 Gen 4 з ядрами Qualcomm Oryon. У моделях Galaxy S25 і Galaxy S25+ можуть бути встановлені власні чіпи Samsung Exynos 2500, які отримають новітні ядра ARM і графічний процесор Xclipse 950 на базі AMD RDNA.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ