Стало відомо, коли Samsung може представити Galaxy S24 FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy S24 FE, здається, наближається до релізу. Сторінки підтримки нового пристрою вже з’явилися на офіційному веб-сайті Samsung, а нещодавні витоки інформації надають ясне уявлення про його можливості.

Реклама

Хоча компанія ще не підтвердила дату запуску, очікується, що Galaxy S24 FE буде представлений у жовтні, що узгоджується з графіком запуску попередньої моделі, Galaxy S23 FE, яка дебютувала також у жовтні минулого року.

Що відомо про Samsung Galaxy S24 FE:

  • Процесор і програмне забезпечення: Galaxy S24 FE буде оснащений чіпом Exynos 2400e та працювати на базі програмного забезпечення One UI 6.1.1.
  • Акумулятор: Телефон отримає акумулятор ємністю 4565 мАг, який забезпечить до 78 годин відтворення музики та до 29 годин відео.
  • Дисплей: Galaxy S24 FE буде мати 6,7-дюймовий дисплей Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц, захищений склом Gorilla Glass Victus+.
  • Камери: Смартфон буде оснащений 10-мегапіксельною селфі-камерою, розташованою в центральному отворі. На задній панелі розміститься потрійна камера з основним сенсором на 50 МП, ультрашироким об’єктивом на 12 МП і телеоб’єктивом на 8 МП з 3-кратним оптичним збільшенням.

Оскільки модель FE зазвичай доступніша за флагмани, можна очікувати, що Galaxy S24 FE буде коштувати менше, ніж стандартний S24. Для порівняння, початкова ціна Galaxy S23 FE була $599,99, тоді як стандартний S24 стартує від $799,99.

Крім того, можна очікувати, що Galaxy S24 FE отримає функції Galaxy AI, які вже були представлені в інших моделях середнього класу та в S23 FE.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ