Представлений Google Pixel 9 Pro Fold: збільшені дисплеї, нова петля та тонкий дизайн

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Нова серія Pixel 9 включає чотири моделі, серед яких Pixel 9 Pro Fold виділяється як найбільш передовий і значно вдосконалений пристрій у порівнянні з першим поколінням Pixel Fold, яке виглядало застарілим на тлі сучасних складаних смартфонів.

Реклама

Google повністю переглянув дизайн Pixel 9 Pro Fold, зробивши його більш витягнутим і тоншим у порівнянні з попередником. Новий складаний Pixel має квадратну форму та збільшену висоту на 15,5 мм порівняно з Pixel Fold, що дозволяє йому перевершити навіть Samsung Galaxy Z Fold6 у цьому аспекті.

Pixel 9 Pro Fold має товщину 10,5 мм у складеному стані та лише 5,1 мм у розкладеному, а його вага знижена до 257 грамів, що робить його значно зручнішим для користування. Важливою зміною є новий шарнір, який тепер повністю розкладається, на відміну від першого покоління Pixel Fold. Крім того, пристрій має водостійкість за стандартом IPX8.

Завдяки новим пропорціям Pixel 9 Pro Fold підтримує великі дисплеї: 6,3-дюймовий зовнішній екран і квадратний 8-дюймовий складаний екран. Обидва OLED-дисплеї мають роздільну здатність FHD+, адаптивну частоту оновлення 120 Гц і максимальну яскравість до 2700 ніт. Також обидва екрани обладнані 10-мегапіксельними камерами для селфі.

Задня камера Pixel 9 Pro Fold хоч і потужна, але не надто відрізняється від попередника. Вона складається з 48 МП основного модуля, телеоб’єктива на 10,5 МП з 5-кратним оптичним зумом і оновленого ультраширокого модуля на 12 МП.

Pixel 9 Pro Fold працює на новому чіпсеті Tensor G4 від Google, створеному на 4-нанометровій технології Samsung, і має конфігурацію з одним основним ядром Cortex-X4 з частотою 3,1 ГГц, трьома ядрами Cortex-A720 на 2,6 ГГц і чотирма ядрами Cortex-A520 на 1,95 ГГц. Пристрій може бути оснащений до 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ внутрішньої пам’яті.

Як і інші моделі Pixel 9, 9 Pro Fold постачатиметься з Android 14 і всіма новими функціями штучного інтелекту від Google, включаючи Gemini Nano, нові можливості редагування зображень і функцію Add Me для вставки людей на фотографії, де їх спочатку не було.

Pixel 9 Pro Fold отримуватиме оновлення програмного забезпечення протягом 7 років. Пристрій оснащений акумулятором на 4650 мАг, який забезпечує до 24 годин нормального використання, а максимальна потужність дротової зарядки становить 21 Вт.

Pixel 9 Pro Fold доступний у двох кольорах – Porcelain і Obsidian. Ціна на модель з 256 ГБ пам’яті становить 1799 доларів США, а версія з 512 ГБ коштує 1919 доларів США. Google пропонує безкоштовне розширення пам’яті для замовлень, зроблених до 5 вересня, а поставки почнуться 4 вересня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ