Apple представила бета-версії iOS 18 та 18.1 з однаковими можливостями для iPad і Mac

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple випустила нові бета-версії різних операційних систем для телефонів, планшетів, комп’ютерів, годинників, приставок і AR-гарнітур. Ось основні зміни.

Реклама

Основною функцією iOS 18.1 стане Apple Intelligence, але зараз виникли деякі труднощі, зокрема з рендерингом нового інтерфейсу Siri UI на великих екранах Apple CarPlay. Ці проблеми мали бути вже виправлені.

Розробка iOS 18 триває, і наразі Apple випустила шосту бета-версію. Вона додає функцію Place ID для Apple Maps, що є «унікальним і постійним ідентифікатором». Крім того, якщо ви додаєте свій ідентифікатор у Wallet, вас можуть попросити зробити фото для запобігання шахрайству.

Розробники Apple Vision Pro можуть протестувати шосту бета-версію visionOS 2. Вона збільшує максимальну відстань між програмами, що забезпечує користувачам більшу гнучкість. Також тепер можна переміщати сумісні програми за межі папки «Сумісні програми» та розташовувати їх поряд із програмами, розробленими для visionOS. Крім того, тепер доступна підтримка ігрових контролерів для взаємодії з інтерфейсом користувача.

MacOS Sequoia 15 beta 6 включає кілька виправлень і приємні новини для користувачів із браком пам’яті: тепер App Store більше не вимагає подвійного обсягу вільного місця для початкового завантаження та встановлення додатків. Достатньо мати розмір програми та невеликий буфер.

Стабільний випуск iOS 18 очікується восени, а iOS 18.1 вийде невдовзі після цього.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ