HMD працює над смартфоном у стилі Lumia з чіпом Snapdragon 6 Gen 1

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Компанія HMD, яка випускає смартфони під брендом Nokia, нещодавно представила моделі Crest і Crest Max, і тепер працює над кількома новими пристроями. Серед них — телефон HMD Barbie та новий смартфон, відомий як HMD Hyper.

Реклама

HMD Hyper, ймовірно, буде подібний до HMD Skyline, випущеного минулого місяця, з деякими елементами дизайну, характерними для Nokia Lumia. Модель Hyper отримала плоский дисплей з великими рамками і вигнутими краями, як у Skyline. Усередині Hyper буде встановлено процесор Snapdragon 6 Gen 1, 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення через MicroSD. Смартфон також отримає 6,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що це буде спрощена версія HMD Skyline, який працює на потужнішому Snapdragon 7s Gen 2 SoC і має кращий дисплей і камери.

Щодо камер, HMD Hyper буде оснащений 50-мегапіксельною основною камерою з оптичною стабілізацією зображення, а також 13-мегапіксельним і 8-мегапіксельним додатковими об’єктивами. Передбачено також 50-мегапіксельну селфі-камеру, яка зможе записувати відео у форматі FHD зі швидкістю 60 кадрів на секунду. Основна камера зможе знімати відео у форматі 4K при 30 кадрах за секунду. Смартфон буде оснащений акумулятором ємністю 4700 мА·год і підтримуватиме швидке заряджання потужністю 33 Вт. Дата виходу HMD Hyper наразі ще не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ