Apple готує тонкий iPhone 17 Air для тих, хто хоче «чогось особливого»

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Поки до випуску iPhone 16 залишаються лічені тижні, Apple вже планує наступне покоління смартфонів. Згідно зі звітом журналіста Марка Гурмана з Bloomberg, нова модель може називатися iPhone 17 Air і прийти на зміну менш популярному iPhone Plus.

Реклама

Очікується, що iPhone 17 Air займе проміжне місце між стандартним iPhone 17 і преміум iPhone 17 Pro. Цей пристрій ймовірно буде значно тоншим, схожим на MacBook Air, який є легшим і тоншим порівняно з MacBook Pro.

Як повідомляє TechSpot, посилаючись на слова Гурмана, Apple має намір змінити свою маркетингову стратегію для нового iPhone, щоб привабити споживачів. Модель Air буде орієнтована на користувачів, які шукають щось більш елегантне, ніж стандартний iPhone, але без потреби у додатковій продуктивності, більших розмірах екрану чи Pro-камерах.

Згідно з прогнозами, нова модель Air разом із iPhone SE 4-го покоління, який очікується на початку 2025 року, можуть допомогти Apple розширити ринок і досягти значного зростання наступного року. Компанія сподівається, що Air буде більш успішним, ніж попередні моделі iPhone 12/13 mini та iPhone 14/15 Plus, які не виправдали очікувань. У довгостроковій перспективі Apple планує “впровадити потужність Pro-моделі в компактніший дизайн”, хоча це, ймовірно, відбудеться не раніше 2027 року. Також обговорюється можливість випуску iPhone «Ultra» як флагманської моделі, подібно до Apple Watch Ultra.

Хоча точні терміни випуску нових пристроїв поки що невідомі, плани Apple також включають розробку складаного iPhone і, можливо, складаного iPad.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ