iPhone 16 розпаковано на камеру перед офіційним анонсом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдери з Китаю вже отримали доступ до нових iPhone 16, незважаючи на те, що офіційна осіння презентація ще не відбулася. У мережі швидко з’явилися короткі відео з розпаковуванням новинки, які показують, як iPhone 16 виглядатиме в реальному житті.

Реклама

Ці ролики, що розійшлися по соціальних мережах, демонструють процес вилучення смартфона з коробки, яка традиційно не містить блоку живлення. Крім того, на відео можна побачити примірку фірмового чохла за допомогою зарядного пристрою MagSafe. Дизайн iPhone 16 не став несподіванкою: як і прогнозували інсайдери, базова модель отримає корпус з плоскими гранями та подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням сенсорів.

Очікується, що новий iPhone буде доступний у п’яти кольорах: традиційних білому та чорному, а також у блакитному, зеленому та рожевому варіантах. Крім цього, за чутками, модель отримає високопродуктивне “залізо”, яке буде лише трохи поступатися характеристикам Pro-версії. Офіційна дата презентації та вартість iPhone 16 поки що залишаються невідомими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ