Функції Apple Intelligence будуть безкоштовними, але з одним нюансом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно стало відомо, що Apple планує ввести плату за використання інтелектуальних функцій Apple Intelligence. Відомий аналітик Марк Гурман підтвердив ці плани, зазначивши, що реалізація цього нововведення відбудеться не раніше ніж через три роки.

Реклама

Гурман повідомив, що компанія Apple справді розглядає можливість запуску платної підписки, проте це, швидше за все, станеться у 2027 році або пізніше. На той момент Apple планує впровадити значні удосконалення в своїх інтелектуальних функціях, що виправдає необхідність у платі.

Проте, навіть після запровадження платної підписки, базові функції штучного інтелекту залишаться безкоштовними. Які конкретно функції будуть платними, поки що не уточнено. Можливо, до них віднесуть професійні інструменти, корпоративні рішення чи ресурси для освітнього сектора.

Очікується, що перший набір функцій Apple Intelligence буде презентований у жовтні, разом з виходом лінійки iPhone 16. До нього увійдуть оновлений голосовий помічник Siri, а також інструменти генеративного штучного інтелекту для створення та редагування зображень, написання текстів та інших завдань.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ