Чому iPhone 15 залишився без Apple Intelligence, але наступний iPhone SE отримає AI

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Зараз функції Apple Intelligence доступні тільки на iPhone 15 Pro та Pro Max, і хоча вони не підтримуються на iPhone 15 або iPhone 15 Plus, є ймовірність, що ці можливості можуть з’явитися в майбутньому iPhone SE.

Реклама

За інформацією Марка Гурмана з Bloomberg, iPhone SE (4-го покоління) планується до випуску на початку 2025 року. Гурман зазначає, що новий SE може підтримувати Apple Intelligence, що буде значним кроком, адже ці функції відсутні в iPhone 15 через обмежені ресурси. Це свідчить про те, що наступний iPhone SE буде більш потужним, ніж поточні базові моделі.

Очікується, що iPhone SE (4 покоління) отримає сучасніший дизайн, запозичений від iPhone 14, і вперше в лінійці SE отримає OLED-дисплей. Завдяки Apple Intelligence цей пристрій стане ще привабливішим для користувачів.

Хоча функції штучного інтелекту не доступні в iPhone 15 або iPhone 15 Plus, вони будуть включені в усі моделі iPhone 16. Отже, якщо ви не хочете чекати виходу нового iPhone SE у 2025 році, ви можете розглянути варіант із покупкою iPhone 16 або звернути увагу на Android-смартфони, які вже мають перевірені функції ШІ.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroidAuthority

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ