Смартфон Samsung Galaxy S24 FE наближається до флагманського рівня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Лінійка смартфонів Samsung Galaxy FE завжди пропонувала бюджетнішу альтернативу для тих, хто прагне отримати флагманський дизайн Samsung. Проте цього року модель Galaxy S24 FE може виявитися потужнішою, ніж очікувалося.

Реклама

На сьогодні флагманська лінійка смартфонів Samsung – це Galaxy S24, яка зазнала змін у дизайні та апаратному забезпеченні порівняно з попередніми моделями. Galaxy S24 FE матиме схожий дизайн, але за більш доступною ціною.

Очікується, що Galaxy S24 FE буде оснащений 6,7-дюймовим екраном із частотою оновлення 120 Гц і максимальною яскравістю до 1900 ніт. Такий самий екран має модель Galaxy S24+, тоді як Galaxy S24 оснащений 6,2-дюймовим дисплеєм. Роздільна здатність дисплея поки не розголошується.

Акумулятор має ємність 4565 мАг, що забезпечить до 29 годин відтворення відео і 78 годин прослуховування музики. Смартфон працюватиме на процесорі Samsung Exynos 2400e та підтримуватиме різноманітні функції штучного інтелекту. У Galaxy AI входитимуть такі функції, як Portrait Studio, Circle to Search, Generative Edit, Sketch to Image та Live Translate. Samsung планує також інтегрувати ці алгоритми штучного інтелекту у попередні моделі та нові пристрої серії Galaxy A.

Основна камера отримає роздільну здатність 50 Мп, надширококутна – 12 Мп, а телеоб’єктив – 8 Мп з триразовим оптичним зумом. Ціна новинки поки не оголошена, але очікується, що вона буде вищою порівняно з S23 FE, вартість якого складала $599. Раніше флагманські моделі Samsung також подорожчали на $100.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ