Великий витік даних розкриває все про Samsung Galaxy S24 FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За кілька місяців до офіційного запуску, відбувся масштабний витік інформації про Galaxy S24 FE, який розкрив майже всі деталі майбутнього смартфона. Схоже, що Galaxy S24 FE отримає новітній процесор Exynos, яскравіший дисплей та функції штучного інтелекту Galaxy AI.

Реклама

Витік про Galaxy S24 FE: дизайн та характеристики

Напередодні запланованого запуску в четвертому кварталі цього року, AndroidHeadlines опублікував прес-рендери Galaxy S24 FE, а також інформацію про його кольори та характеристики. Смартфон буде доступний у п’яти кольорах: синьому, графітовому, м’ятному, сріблястому та жовтому. Його дизайн надзвичайно схожий на Galaxy S24, з плоскими скляними панелями спереду і ззаду, плоскими алюмінієвими рамками та закругленими кутами. Однак, рамки навколо екрана, зокрема нижня, трохи товщі.

Galaxy S24 FE буде оснащений 6,7-дюймовим OLED-екраном із роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і максимальною яскравістю до 1900 ніт. Дисплей захищений склом Gorilla Glass Victus+, а рейтинг IP67 забезпечує стійкість до пилу та води. Смартфон також матиме 10-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі, 50-мегапіксельну основну камеру, 12-мегапіксельну ультраширококутну камеру та 8-мегапіксельну телефотокамеру з 3-кратним оптичним зумом.

Згідно з витоком, на більшості ринків Galaxy S24 FE буде оснащений процесором Exynos 2400, хоча в США, можливо, буде доступна версія з чіпом Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Хоча деталі щодо оперативної пам’яті та сховища ще не оприлюднені, імовірно, смартфон отримає 12 ГБ оперативної пам’яті та варіанти на 256 ГБ або 512 ГБ вбудованої пам’яті. Живлення забезпечуватиме акумулятор ємністю 4565 мАг, який, за заявою Samsung, забезпечить до 78 годин відтворення аудіо та 29 годин відтворення відео на одному заряді.

Galaxy S24 FE буде запускатися на базі One UI 6.1.1, яка працюватиме на Android 14 із коробки. Ймовірно, пристрій отримуватиме оновлення ОС Android протягом щонайменше чотирьох років, а можливо, навіть до семи років.

Серед інших можливих характеристик смартфона: стереодинаміки, підекранний сканер відбитків пальців, підтримка 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, NFC, порт USB Type-C, швидка дротова зарядка на 25 Вт, бездротова зарядка та зворотна бездротова зарядка. Минулого року Samsung підняла ціну на Galaxy S23 FE на багатьох ринках, тому в США Galaxy S24 FE може коштувати близько 649 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ