Інсайдер розкриває можливу вартість Google Pixel 9 Pro XL

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останній витік інформації розкриває нові деталі про майбутній флагман Google Pixel 9 Pro XL, включаючи можливу ціну та характеристики.

Реклама

Згідно з нещодавніми даними, Pixel 9 Pro XL буде представлений у двох варіантах пам’яті: модель на 128 ГБ оцінюється в $1099, тоді як версія на 256 ГБ буде коштувати $1199. Існують чутки про можливу конфігурацію на 1 ТБ, але ціна для цього варіанту ще не підтверджена.

Що стосується характеристик, то Pixel 9 Pro XL оснащений 6,8-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2993×1344 пікселів, максимальною яскравістю 3000 нит і захистом Gorilla Glass Victus 2.

У витоку також згадується нова платформа Tensot G4, яка включає чіп безпеки Titan M2 та 16 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон працюватиме на Android 14 і матиме потрійну камеру, що складається з 50-мегапіксельного основного датчика, 48-мегапіксельного ультраширококутного об’єктива і 48-мегапіксельного зум-об’єктива. Фронтальна камера буде 32 мегапікселі.

Pixel 9 Pro XL також запропонує ряд інтелектуальних функцій, таких як Pixel Studio для генерації зображень, оновлений додаток Weather з прогнозами погоди та рекомендаціями щодо одягу, функцію Reimagine для перетворення об’єктів на фото і Pixel Screenshots, що дозволяє шукати скріншоти за допомогою природної мови.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ